Top 10 nasen voor jezelf

Laatst bijgewerkt: 25 apr. 2024

Wil je weten wat de top 10 nas zijn om jezelf of iemand anders een cadeau te doen? Lees dan verder, want hierin staat de top 10 van de beste nas voor je op een rijtje. Met deze lijst kun je eenvoudig de ideale nas voor jezelf kiezen, waardoor je niet hoeft te twijfelen of deze goed genoeg is. Dus ben je op zoek naar een goede nas? Kom dan nu naar onze website om deze top 10 te bekijken en om de juiste nas voor jezelf te kiezen!

Wij hebben een top 10 van de beste nasen samengesteld die momenteel op de markt te vinden zijn. Dit om het voor jou gemakkelijker te maken om een goede keuze te maken bij de aankoop van jouw nieuwe nas.

Vergelijken van nasen

nasen vergelijken met elkaar doen we altijd. We vergelijken vele diverse nasen met elkaar zodat iedereen alleen maar de best geteste nasen kan vinden via onze website.

De nasen test moet eerst gedaan worden voordat de top 10 van de beste nasen op onze website komt te staan. Op die manier kunnen we garanderen dat we alleen goede nasen in onze top 10 hebben staan. Dit is een erg belangrijk onderdeel van onze website.

Beste nas voor zakelijk gebruik 

Een nas kopen doe je voor zakelijke doeleinden. Het is belangrijk dat dit dan ook op een professionele manier gaat. Zakelijke aankopen zijn namelijk erg belangrijk voor je onderneming. Je wilt altijd dat dit goed gaat en dat je hier voldoende informatie over kunt vinden voordat je de aankoop echt gaat doen.

Wat is de beste nas voor een zakelijke aankoop? Dit kan per situatie natuurlijk verschillen. Daarom is het goed om alles goed uit te zoeken voordat je een zakelijke aankoop doet. Zo kun je voorkomen dat je eventueel een zakelijke miskoop doet. Dat wil natuurlijk niemand voor zijn of haar onderneming.

  1. nas
Inhoudsopgave

Ontdek hier de top 10 nasen

Amber One AmberPRO 2TB(1TB*2), Personal Home Cloud Server, NAS Wifi Router AC2600 2GB RAM Docker ready.

5/5

Met AmberPRO heb je een veelzijdige en krachtige oplossing in 1 handig apparaat. Het biedt de mogelijkheid om je persoonlijke data op te slaan en te delen via een eigen cloud server, en het is uitgerust met een dual-core processor en 2GB RAM voor een snelle en efficiente prestatie. Met Wi-Fi ac2600 en je eigen app kun je overal toegang hebben tot je data, en het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Je kunt je favoriete foto's en video's streamen naar je TV, en met de automatische back-up van je Android of Iphone kun je er zeker van zijn dat je bestanden altijd veilig zijn. AmberPRO is daarnaast ook Docker-ready, waardoor het je mogelijk maakt om containers te lanceren en draaien. Je kunt eenvoudig en veilig toepassingen uitvoeren met de container technologie, en het biedt ook een flexibele en schaalbare manier om je cloud-omgeving te beheren. Met een opslagcapaciteit van 2TB(1TB*2) kun je al je foto's, video's, documenten en andere bestanden opslaan en veilig delen met je familie en vrienden. AmberPRO is een geweldige oplossing voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudige, betrouwbare en veelzijdige cloud oploss.

Amber Plus AmberPRO 4TB (2TB*2), Personal Home Cloud Server, NAS Dual-Band WiFi Router, Docker Ready.

5/5

Amber Plus AmberPRO 4TB (2TB*2) biedt de mogelijkheid om je eigen persoonlijke cloud te creëren. Met deze NAS Dual-Band WiFi Router en Docker Ready product, krijg je meer dan alleen opslag: onbeperkt aantal gebruikers, toegang tot je data waar je ook bent, TV casting, streaming van je video en foto's naar je TV en automatische camera back-up van je Android of Iphone. Het is ook mogelijk om verschillende toepassingen te gebruiken met de AmberPRO 4TB server, zoals streaming media, video-on-demand, online gaming, data back-up en meer. Het is ook eenvoudig om deze applicaties te installeren met de plug-and-play functionaliteit. Met de geïntegreerde dual-core CPU en 1GB RAM geheugen, biedt de AmberPRO een hoge prestaties en een stabiele verbinding.

Synology DS120j NAS.

5/5

Met zijn krachtige processor en geheugen, biedt de Synology DS120j NAS een uitstekende prestaties en betrouwbaarheid. U kunt de DS120j gebruiken voor verschillende doeleinden, zoals het maken van persoonlijke backups, het delen van bestanden in een netwerk of het streamen van mediabestanden naar al uw apparaten. Met behulp van de verrassend eenvoudige Synology DSM-interface, kunt u de DS120j eenvoudig beheren en configureren. U kunt verschillende taken uitvoeren, zoals het instellen van een breed scala aan toepassingen, het beheren van gedeelde mappen en het beheren van gebruikers. U kunt zelfs een persoonlijk cloud-opslagsysteem instellen en dezelfde bestanden over meerdere apparaten synchroniseren. Bovendien kunt u de DS120j ook gebruiken voor de beveiliging van uw gegevens met behulp van verschillende software-oplossingen zoals Synology's Security Advisor. Deze beveiligingssoftware geeft u de mogelijkheid om uw NAS te scannen op potentiële beveiligingsrisico's en om deze te identificeren en te corrigeren.

Western Digital My Cloud Home NAS Personal Cloud 2 TB.

5/5

Western Digital My Cloud Home NAS Personal Cloud 2TB is een uitstekende oplossing voor het opslaan en beheren van al je bestanden. Het biedt je een centrale locatie voor al je digitale inhoud, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot al je bestanden. De 2TB opslagruimte biedt voldoende ruimte voor het bewaren van media, documenten, foto's en meer, waardoor je je bestanden veilig kunt opslaan. Met de Western Digital My Cloud Home NAS Personal Cloud 2TB kun je je bestanden overal beheren, waar je ook bent. Je kunt bestanden delen met anderen, of je kunt ze via je mobiele app bekijken. Je kunt ook automatisch back-ups maken van al je bestanden naar de cloud, wat veiligheid biedt. Er is ook een beveiligde toegang tot je bestanden vanaf externe locaties, waardoor je op afstand toegang hebt tot al je bestanden. Met deze NAS-opslag heb je altijd en overal toegang tot al je bestanden.

Mensen kiezen ook voor:

Netwerkopslag Synology DS220.

5/5

Synology DS220 is een netwerkopslagapparaat dat zowel krachtig als flexibel is. Het biedt u een uitstekende prestaties, betrouwbaarheid en een gebruiksvriendelijke interface. Met behulp van de Synology DiskStation Manager kunt u met één server uw bestanden en toepassingen beheren. De Synology DS220+ is een krachtige opslagoplossing die uw bedrijfswerkzaamheden vereenvoudigt. De DS220+ heeft een quad-core processor met een snelheid van 2,0 GHz, 2GB DDR4 geheugen en twee Gigabit Ethernet-poorten. Het heeft ook een hardware-versleutelingsmotor, waardoor uw gegevens veilig en betrouwbaar worden bewaard. Met behulp van Synology's Hyper Backup-software kunt u eenvoudig back-ups maken van uw gegevens naar externe opslagapparaten, cloudservices of een andere Synology NAS. Bovendien heeft de DS220+ ook een geavanceerde beveiligingsfunctie om uw gegevens te beschermen tegen virusaanvallen. Met de Synology Surveillance Station is het ook mogelijk om video surveillance in te schakelen. U kunt de Synology DS220+ gemakkelijk met uw computer, smartphone, tablet of ander netwerkapparaat verbinden, waardoor u toegang krijgt tot uw gegevens.

Western Digital My Cloud EX2 Ultra NAS Barebone NAS

5/5

NO DESCRIPTION

Amber X Slimme Persoonlijke Hybride Cloud Opslag NAS 512 GB SSD 6 Core ARM-Processor.

5/5

Met dit Amber X Slimme Persoonlijke Hybride Cloud Opslag NAS 512 GB SSD 6 Core ARM-Processor apparaat hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het opslaan en beheren van uw gegevens. U kunt nu al uw bestanden lokaal opslaan en overal ter wereld toegang krijgen. Dit apparaat biedt u een veilige en beveiligde hub voor al uw foto's, video's en bestanden. U heeft hiermee de volledige controle over uw gegevens, zodat u zelf kunt bepalen wie ze wel of niet ziet. Met de gebruiksvriendelijke Amber app heeft u overal ter wereld toegang tot uw geüploade bestanden. Deze app biedt u real-time toegang tot uw bestanden en gegevens, waarmee u gemakkelijk bestanden kunt delen en bekijken. U kunt ook back-ups maken van al uw bestanden, zodat u altijd een kopie heeft van al uw gegevens. Dit apparaat biedt u ook veel opslagruimte met 512 GB SSD en een 6-core ARM-processor.

Synology DiskStation DS923+ NAS-server 4 bays AMD Ryzen R160 4 GB DDR4.

5/5

De Synology DiskStation DS923+ NAS-server met 4 bays biedt een uitstekend platform voor uw bedrijf om al uw gegevens op één plek te verzamelen. Deze NAS-server is uitgerust met een krachtige AMD Ryzen R160-processor met 4 GB DDR4-geheugen, waardoor uw gegevens over meer dan 50 TB worden gestreamd. U kunt uw opslagruimte eenvoudig uitbreiden met de DX517 voor meer dan 120 TB ruimte. De DS923+ is ontworpen om de prestaties te verbeteren, waardoor de overdrachtstijd wordt verkort. Voeg snelle netwerken en NVMe-schijven toe om de prestaties nog verder te verbeteren. Met de Synology DiskStation DS923+ NAS-server kunt u al uw gegevens eenvoudig consolideren en beheren.

Synology DiskStation DS223, NAS, Desktop, Realtek, RTD1619B.

5/5

Synology DiskStation DS223 is een uiterst krachtige NAS-oplossing met een Realtek RTD1619B processor en 2 GB DDR4 geheugen. Het ondersteunt verschillende types opslag-drives, waaronder HDD's en SSD's, en is voorzien van een SATA III-interface. Met een desktopbehuizing en een actieve koeling met 1 ventilator, is deze NAS ook uiterst energie-efficiënt. De Synology DiskStation DS223 ondersteunt diverse netwerkprotocollen, waaronder SMB1 (CIFS), SMB2, SMB3, NFSv3, NFSv4, NFSv4.1, NFS Kerberized sessions, iSCSI, HTTP, HTTPs, FTP en vele andere. Daarnaast is deze NAS ook voorzien van andere krachtige functies, zoals real-time 4K transcodering, ondersteuning voor RAID 0, 1, en JBOD, en vele andere.

Synology DS220J NAS Barebone Zonder harde schijven Geschikt voor 2.5" en 3.5.

5/5

De DS220j is de perfecte oplossing voor opslag en delen van bestanden voor kleine thuisnetwerken. Het biedt de mogelijkheid om een 2.5-inch HDD of SSD en een 3.5-inch HDD tegelijk te gebruiken, waardoor tot 6TB opslagcapaciteit kan worden bereikt. De snelle quad-core processor met een hoge snelheid van 1.4GHz en 512MB RAM geheugen zorgt voor een uitstekende prestaties en efficiënte verwerking van bestanden. De DS220j biedt een uitgebreide set aan geavanceerde functies voor thuisgebruik zoals het streamen van multimedia, back-ups maken met een eenvoudige clouddienst, het synchroniseren van gegevens met mobiele apparaten, het delen van bestanden met FTP en meer. Ook is het mogelijk om bestanden te delen met andere gebruikers in het lokale netwerk. Met de gratis mobiele applicatie kun je ook op afstand toegang krijgen tot je NAS-bestanden en beheer je bestanden met je mobiele apparaat.

Onze slotwoord over nasen vergelijking

We hebben nog een laatste advies over de nasen die we graag met je willen delen. Voor ons is het belangrijk om alleen maar goede informatie te delen maar het is voor jezelf wel goed om ook nog onderzoek te doen naar de verschillende nasen.

De top 10 van de beste nasen die we hebben opgesteld is een referentiepunt. Hier kun je starten maar het is ook juist goed om zelf ook nog op onderzoek uit te gaan en naar de diverse mogelijkheden te kijken. Iedereen heeft andere wensen of zoekt andere producteigenschappen bij een nas. Maar welke je ook kiest, deze 10 nasen zijn als beste getest dus allemaal van een goede kwaliteit. 

Conclusie nasen reviews

Ons advies is dan ook om goed te onderzoeken naar welk product je het beste kan kiezen, passend bij jouw doelen. Als je uiteindelijk een nas uitzoekt die aan al je eisen voldoet, dan heb je een goede keuze gemaakt. Je kunt er dan zeker van zijn dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Daarnaast wil je ook goed de specificaties en recensies van de verschillende producten met elkaar vergelijken. Ontdek of de prijs wel de moeite waard is, en wat je nog meer kunt krijgen voor de prijs. Zo ben je goed voorbereid als je een de beslissing maakt om een nas te kopen. We hopen dat deze top 10 nas je geholpen heeft bij je zoektocht naar het juiste product. Zoals je kunt zien is er genoeg om over na te denken als je op zoek bent naar een nas. Neem dus zeker de tijd om een goede vergelijking tussen de verschillende producten te maken en maak een weloverwogen keuze. Als je je goed voorbereid op het kopen van een nas, dan ben je er zeker van dat je een goede aankoop hebt gedaan. Het is dan een investering die je voor een langere tijd profijt van hebt. Blijf da.

 

Veelgestelde vragen over de top 10 nasen

Als eerst moet je nagaan wat je wensen en behoeften zijn. Als dat duidelijk is voor je kan je een betere keuze maken. We adviseren om onze top 3 nasen te bekijken:

  1. Amber One AmberPRO 2TB(1TB*2), Personal Home Cloud Server, NAS Wifi Router AC2600 2GB RAM Docker ready.
  2. Amber Plus AmberPRO 4TB (2TB*2), Personal Home Cloud Server, NAS Dual-Band WiFi Router, Docker Ready.
  3. Synology DS120j NAS.

Wij verkopen geen nasen, wij schrijven alleen de reviews over vele nasen. Daarnaast hebben we de beste aanbieder geselecteerd voor jou. Als je op de “Beste prijs” button klikt word je automatisch naar de webshop van de aanbieder gestuurd. Hier kan je vervolgens de door jou gekozen nas kopen.

Onze reviews worden geschreven door experts op hun gebied, ze doen hun eigen onderzoeken alvorens ze een review over een nas schrijven. Hiervoor worden ze niet betaald door fabrikanten of merken. De reviews die opgesteld worden zijn geheel vanuit een objectief perspectief gemaakt en naar alle eerlijkheid opgesteld.

Na onze nasen vergelijking is Amber One AmberPRO 2TB(1TB*2), Personal Home Cloud Server, NAS Wifi Router AC2600 2GB RAM Docker ready. als beste getest.

Disclaimer: Om commissies te genereren gebruikt Zakelijkgenomen.nl advertentieprogramma’s om webshops te promoten, zoals Bol.com.

Author picture
Tina

Hi, ik ben Tina en ik ben een zakenvrouw die al meer dan 25 jaar in de branche werkt. Ik begon als stagiaire en ben nu leidinggevende. Tijdens mijn loopbaan ben ik altijd geïnteresseerd geweest in zakelijke producten – van de nieuwste software tot de nieuwste gadgets. Ik houd ervan om nieuwe producten uit te proberen en er recensies over te schrijven. Mijn recensies zijn eerlijk en behulpzaam en ik probeer altijd praktische informatie te geven die ondernemers kunnen gebruiken. 

Gepubliceerd op: 15 aug. 2022

Unknown