10 goede planborden voor jezelf

Laatst bijgewerkt: 2 mei 2023

Je hebt vast wel eens gehoord dat het belangrijk is om jezelf planbord te geven, en met de juiste planbord kan je daar nog meer voordeel uit halen. Maar welke planbord is dan nu het beste? Om hierachter te komen is het goed om op onderzoek uit te gaan. Gelukkig hoef je dat niet meer helemaal zelf te doen, want met onze top 10 planbord kun je veel makkelijker een keuze maken. We laten je hier zien wat de 10 beste planbord zijn en waar je deze kunt kopen. Zo weet je altijd wat de beste optie is om jezelf of een ander te verrassen!

10 goede planborden voor jezelf kopen is natuurlijk altijd een aanrader. Je kunt dan één van de 10 kiezen. Helaas is het soms nog wel eens lastig om de ideale planbord voor jezelf te vinden. Daarom kan het goed zijn om op onderzoek uit te gaan. Op onze website hebben we daarom een top 10 planborden voor je gemaakt. Door naar onze top 10 goede planborden te kijken, kun je op een veel makkelijkere manier de ideale planborden voor jezelf of voor een ander vinden. Hier hoef je dan niet uren naar te zoeken, omdat wij alle planborden vergelijken zodat jij dit niet meer hoeft te doen. Het is veel makkelijk om zelf te kijken welke opties er zijn aan de hand van een lijst die al gemaakt is. 

Het vergelijken van de 10 goede planborden

Het vergelijken van de goede planborden doen we altijd. We vergelijken alle planborden met elkaar, zodat iedereen alleen maar de best geteste planborden kan vinden via onze website. Onze website is namelijk een tussen site, want wij verkopen de planborden niet zelf. Dit doen verschillende aanbieders waar wij jou naar toe sturen. De planborden test moet eerst voldaan worden voordat de planborden op onze website mogen staan. Op die manier kunnen we garanderen dat alleen de beste planborden op onze website staan. Dit is een erg belangrijk onderdeel van onze website, want we moeten wel betrouwbaar zijn en blijven. 

De beste planborden voor zakelijk gebruik 

Een planbord kopen doe je voor zakelijke doeleinden. Het is wel belangrijk dat dit op een professionele manier gaat. Zakelijke aankopen zijn namelijk erg belangrijk voor je onderneming. Je wil altijd dat dit goed gaat en dat je hier voldoende informatie over kunt vinden voordat je de aankoop echt gaat kopen. Wat is de beste planbord voor een zakelijke aankoop? Dit kan per situatie en opties erg verschillen. Daarom is het goed om alles goed uit te zoeken voordat je een zakelijke aankoop doet. Zo kun je voorkomen dat je eventueel een zakelijke miskoop doet. Dat wil natuurlijk niemand voor zijn of haar onderneming.

  1. planbord
Inhoudsopgave

Vergelijk hier de top 10 [mv]

Brute Strength Magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord (4) 50 stuks voor kinderen dagritme autisme planner.

5/5

De magnetische pictogrammen zijn verkrijgbaar in sets van 50 stuks. Er zijn 4 verschillende sets met verschillende kleuren voor verschillende doeleinden. Zo kun je de pictogrammen gebruiken als dagritme, autisme planner of als weekplanner planbord. Ze zijn gemaakt van magnetisch materiaal en kunnen op elke magnetische oppervlakte worden geplaatst. De pictogrammen zijn kleurrijk en duidelijk, waardoor ze ideaal zijn om kinderen te helpen de planning te begrijpen. Ze zijn ook geschikt voor volwassenen die moeite hebben met structuur, georganiseerdheid en planning. De pictogrammen kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden, van het plannen van dagelijkse taken tot het maken van to-do lijsten. Met Brute Strength’s magnetische pictogrammen kunnen kinderen en volwassenen planningen maken die op maat gemaakt zijn voor hun specifieke situatie. De pictogrammen bieden een visuele ondersteuning die helpt bij het plannen en organiseren van een dag, week of maand. Dankzij de verschillende sets en kleuren heb je de mogelijkheid om de pictogrammen te personaliseren en aan te passen aan jouw persoonlijke behoeften.

Brute Strength Magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord (2) 50 stuks voor kinderen dagritme autisme planner.

5/5

Deze magnetische pictogrammen van Brute Strength zijn verkrijgbaar in sets van twee, met elk 50 stuks. Elke set bestaat uit 25 kleurrijke afbeeldingen en 25 bijbehorende labels. De afbeeldingen variëren van kleding, eten, activiteiten en taken, waardoor ze perfect te gebruiken zijn om een weekplanning te maken, maar ook voor het maken van dagritmes voor autistische personen. De plaatjes zijn gemaakt van kunststof, waardoor ze sterk en duurzaam zijn. Ze zijn mooi vormgegeven, waardoor ze een uitnodigend en aantrekkelijk uiterlijk hebben. Bovendien kunnen ze gemakkelijk aan elk standaard whiteboard of planbord worden gehangen met behulp van de meegeleverde magneet. Zo kun je op een eenvoudige manier je dagelijkse routine organiseren.

Nobo Magnetische Combibord met Maandplanner Kurken Prikbord 58,5 x 43,0 cm Inclusief Magneet, Marker En Wisser.

5/5

Het Nobo Magnetische Combibord met Maandplanner Kurken Prikbord is een stijlvol en functioneel bord om zowel praktische als creatieve doeleinden te ondersteunen. Het heeft een magnetisch, droog uitwisbaar oppervlak dat een maandplanner met kalenderrooster biedt. Daaronder bevindt zich een notitiebord van kurk dat is gevat in een stijlvol gebogen, zwart met zilveren lijst. Het bord wordt geleverd met foamtape, een zwarte magnetische re-writable-marker met wisser en twee magneten. De afmetingen van het bord zijn 585 mm x 430 mm. Het Nobo Magnetische Combibord met Maandplanner Kurken Prikbord biedt een veelzijdigheid aan gebruiksmogelijkheden. U kunt het bord gebruiken om afspraken en taken te organiseren, of om te brainstormen en ideeën te visualiseren. Het is een praktisch en stijlvol bord dat geschikt is voor elke kamer. Ideaal voor het thuiswerken, klaslokalen, kantoren en zelfs kinderkamers. U kunt het bord ook gebruiken om herinneringen en foto's op te hangen met de magneten die erbij worden geleverd. Het is een veelzijdig bord dat de perfecte combinatie.

Navaris weekplanner Prikbord, whiteboard en krijtbord in één Magnetisch planbord 60 x 40 cm Met krijt, marker, magneten.

5/5

Navaris Weekplanner Prikbord is een functioneel en stijlvol wandbord dat je voor vele doeleinden kunt gebruiken. Het bord is een combinatie van een kurken prikbord, magnetisch whiteboard en magnetisch krijtbord en heeft een afmeting van 60 x 40 cm. Je kunt het bord gebruiken als weekplanner, familieplanner of to-do lijst of er leuke ansichtkaarten en foto's aan hangen. Met de meegeleverde accessoires zoals krijtjes, een marker, punaises en magneetjes kun je het bord helemaal naar wens inrichten. Met een vochtige doek kun je de inhoud op het whiteboard en krijtbord vervolgens weer uitwissen en opnieuw gebruiken. Het Navaris weekplanner prikbord is een handige accessoire die je in elke ruimte kunt gebruiken. Of je het bord nu hangt in de keuken, woonkamer of op kantoor, het is een handige en stijlvolle oplossing om je notities, boodschappen en foto's op een nette manier aan de wand te presenteren. Het bord is ook een leuk cadeau voor iedereen.

Mensen kiezen ook voor:

Planbooks Magnetische Weekplanner Whiteboard Weekplanner Planbord Familieplanner A4 Inclusief Stiften en Wisser.

5/5

Deze Planbooks magnetische weekplanner is een geweldige oplossing voor het maken van een gezamenlijke planning voor het hele gezin. Het product is gemakkelijk aan de muur of aan de koelkast te bevestigen, zodat je altijd de overzicht krijgt. Met deze weekplanner heb je altijd zicht op alle activiteiten die je hebt gepland. Het is een A4 formaat, waardoor je genoeg ruimte hebt om alle informatie kwijt te kunnen. De Planbooks Magnetische Weekplanner is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is voorzien van extra accessoires. In de set zitten twee stiften en een wisser. Hiermee kun je eenvoudig taken toekennen aan ieder gezinslid en kun je gemakkelijk tekst wijzigen of verwijderen. Deze innovatieve weekplanner is een ideaal hulpmiddel om je dagelijkse taken te organiseren en waar te maken.

Brute Strength Magnetisch Weekplanner whiteboard (8) A3 Planbord Familieplanner Gezinsplanner To Do Planner.

5/5

Met de Brute Strength Magnetisch Weekplanner whiteboard kun je eenvoudig je gezin en familie organiseeren. Deze magnetische weekplanner is ideaal voor het organiseren van dagelijkse taken en taken die je in de toekomst wilt doen. Het heeft 8 A3-borden, waarmee je je taken kunt plannen. Het is gemakkelijk te bevestigen aan een koelkast of metalen oppervlak dankzij de magnetische achterkant. De weekplanner is ideaal voor het bijhouden van reminders, taken, klusjes, afspraken, boodschappen, agenda’s en veel meer. Het is stevig en duurzaam, wat betekent dat het je lange tijd kan helpen bij het organiseren van je gezin. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en je kunt het in een handomdraai aanpassen aan je behoeften. De geweldige familieplanner is een must-have voor elk gezin dat meer tijd doorbrengt met het organiseren van hun dagelijkse taken.

Blensson To Do Planner - To Do Lijst Dagplanner kind Huiswerkplanner Studieplanner Planner 2023 Week Dag Planner.

5/5

De Blensson To Do Planner is een handige tool voor het bijhouden van dagelijkse taken zoals huiswerk, klusjes en andere taken. De planner is ontworpen voor het jaar 2023 en heeft een week- en dagindeling met daarbij de mogelijkheid om taken in te plannen. De planner is voorzien van een stevig kaft met een mooi design en heeft een hardcover voor extra bescherming. Ook zit er een een pagina met een overzicht van de maanden in het jaar. Het is een perfecte planner voor kinderen die op zoek zijn naar een handige en effectieve manier om hun taken te organiseren. Het is ook een geweldige tool voor studenten om hun studies te plannen en hun taken goed bij te houden. Ook heeft de planner een taakverdeling om taken te verdelen over verschillende dagen, zodat je je taken in een vloeiende lijn kunt volgen. Bovendien kun je met deze planner je week- en dagplanning uitprinten.

Brute Strength Magnetische pictogrammen Beloningssysteem voor weekplanner planbord voor kinderen gekleurde pictogrammen.

5/5

Met deze magnetische pictogrammen en het beloningssysteem kun je een weekplanner planbord maken, waarmee je kleine taken en doelen kunt visualiseren. Ook kun je hiermee duidelijk maken wanneer iets gedaan moet worden of wanneer er beloond wordt. Deze pictogrammen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur. Elk pictogram heeft een aparte betekenis, waardoor je gemakkelijk en snel kunt plannen en een duidelijke planning kunt maken. De Brute Strength Magnetische pictogrammen en beloningssysteem zijn eenvoudig aan de wand te monteren. Hiermee kun je een duidelijke visualisatie maken van de tijd die je hebt om je taken uit te voeren en kun je je doelen makkelijker behalen. Met deze set heb je een duidelijk overzicht waardoor je effectiever en efficiënter kunt plannen. De magnetische pictogrammen geven je de mogelijkheid om creatief te zijn met je weekplanner planbord. Zo kun je de pictogrammen aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren en zorgen dat je snel en gemakkelijk je doelen bereikt.

Lumbit® Magnetische Maandplanner Weekplanner en Boodschappenlijst Whiteboard To Do Planner Planbord Familieplanner.

5/5

De Lumbit® Magnetische Maandplanner Weekplanner en Boodschappenlijst Whiteboard To Do Planner Planbord Familieplanner is een perfecte manier om je georganiseerd te houden en al je taken, activiteiten en boodschappen bij te houden. Deze set bestaat uit vier magnetische borden waarop je alles kunt plannen. Het maandbord helpt je om al je afspraken en taken in een oogopslag te zien, het weekbord is ideaal voor het plannen van je taken per dag. Met het boodschappenbord kun je al je lijstjes bijhouden en aan de muur hangen, terwijl het notitiebord al je ideeën en herinneringen op een duidelijke manier bijhoudt. Met de Lumbit® Magnetische Maandplanner Weekplanner en Boodschappenlijst Whiteboard To Do Planner Planbord Familieplanner hoef je je nooit meer zorgen te maken dat je iets vergeet. Met deze set magnetische borden hou je al je taken, activiteiten en boodschappen gemakkelijk bij en ben je altijd op de hoogte van al je afspraken. Dankzij de afneembare magneten kun je de borden ook makkelijk meenemen wanneer je op reis gaat. Zo blijf je ook als je onderweg bent overal op de hoogte van je taken en af.

FLOOQ Magnetische Maandplanner Weekplanner 2023 en Boodschappenlijst Complete set Planbord Familieplanner Dagplanner To.

5/5

Deze FLOOQ Magnetische Maandplanner set biedt je een complete organisatieoplossing. Het planbord bevat twee magnetische borden met een weekplanner en een maandplanner. Deze zijn gemakkelijk te bevestigen met de bijgeleverde magneetstrips. De weekplanner heeft ruimte voor 5 personen, zodat je een duidelijk overzicht van alle gezinsleden kunt krijgen. Ook wordt er een handige boodschappenlijst meegeleverd, zodat je nooit meer vergeet wat je nodig hebt bij de supermarkt. Daarnaast is deze set voorzien van een dagplanner, zodat je ook kleine taken of activiteiten kunt plannen. De dagplanner is voorzien van een magnetisch veld, zodat je deze gemakkelijk kunt bevestigen op het planbord. Hiernaast is de dagplanner ook voorzien van een kleurencodering, zodat je makkelijk kunt zien welke activiteiten je op welke dag hebt gepland. Met deze FLOOQ magnetische maandplanner set heb je alles in een om je dagelijkse taken en activiteiten te plannen. De set is een uitkomst voor iedereen die graag overzicht wil hebben in het dagelijks leven. Met de FLOOQ Magnetische Maandplanner set heb je all.

Veelgestelde vragen over planborden

Als eerst moet je nagaan wat je wensen en behoeften zijn. Als dat duidelijk is voor jou, ga je beter een besluit kunnen nemen. We adviseren om een kijkje te nemen in de top 3 planborden:

  1. Brute Strength Magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord (4) 50 stuks voor kinderen dagritme autisme planner.
  2. Brute Strength Magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord (2) 50 stuks voor kinderen dagritme autisme planner.
  3. Nobo Magnetische Combibord met Maandplanner Kurken Prikbord 58,5 x 43,0 cm Inclusief Magneet, Marker En Wisser.

Wij verkopen geen planborden, we schrijven alleen de reviews. Daarnaast hebben we ook de beste aanbieder geselecteerd voor jou. Als je op de “Beste prijs” knop klikt, wordt je automatisch naar de webshop van de aanbieder gebracht.

Onze reviews worden geschreven door experts op hun gebied, ze doen hun eigen testen en onderzoeken alvorens ze een review over planbord schrijven. Hiervoor worden ze niet vergoed door fabrikanten of merken. De reviews die opgesteld worden zijn geheel vanuit een objectief perspectief gemaakt en naar alle eerlijkheid opgesteld.

Disclaimer: Om commissies te genereren, gebruikt Zakelijkgenomen.nl advertentieprogramma’s om webshops te promoten, zoals Bol.com.

Author picture
Tina

Hi, ik ben Tina, ik ben een zakenvrouw die al meer dan tien jaar in de branche werkt. Ik begon als stagiaire en werkte op tot leidinggevende. Tijdens mijn loopbaan ben ik altijd geïnteresseerd geweest in zakelijke producten – van de nieuwste software tot de nieuwste gadgets. Ik houd ervan nieuwe producten uit te proberen en er recensies over te schrijven. Mijn recensies zijn eerlijk en behulpzaam, en ik probeer altijd praktische informatie te geven die ondernemers kunnen gebruiken. 

Gepubliceerd op: 15 aug. 2022

Onze laatste woord over planbord

Al met al is de top 10 planbordenlijst een geweldig hulpmiddel om u bij uw zoektocht en aankoop te ondersteunen. Denk aan de informatie die we u zo net hebben gegeven en voer aanvullend onderzoek naar de verschillende producten uit. Zorg ervoor dat je een goed beeld hebt van de verschillende opties en vergelijkbare producten op de markt om zo je beslissing gemakkelijker te kunnen maken. Vergeet ook niet om de kostenpaal in de gaten te houden. Soms kan het zo zijn dat de kosten van een product interessanter klinken, maar de kosten voor installatie en onderhoud heel hoog zijn. Kijk hier dus goed naar voordat je je aankoop doet. Een goed onderzoek voorkomt onnodige miskopen. We hopen dat je met deze informatie een goede keuze kunt maken en dat je de beste planbord vindt voor jouw doeleinden.

We hebben nog wel enkele informatie over de planborden die we graag met je willen delen. Voor ons is het belangrijk om alleen maar goede informatie te delen, maar het is voor jezelf wel goed om nog wat onderzoek te doen naar de planborden. 

De top 10 planborden is een referentiepunt. Het is niet de bedoeling dat jij je hier blind op stelt. Het is juist goed om zelf op onderzoek uit te gaan en naar de mogelijkheden te kijken. Zo weet je precies of het een goede aankoop is of niet. Dit is namelijk het belangrijkste van een zakelijke aankoop.